Service

Toftegaard El tilbyder

Vi udfører alle former for opgaver indenfor el installationer. Fra projektering, rådgivning og montage, til eleftersyn og el tjek.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på +45 22 26 51 00

Toftegaard El tilbyder

Vi udfører alle former for opgaver indenfor el installationer. Fra projektering, rådgivning og montage, til eleftersyn og el tjek.

Vi lægger vægt på, at udføre alt arbejde professionelt – og at vores service er i top.

Det betyder at vi vægter en god og grundig dialog med vores kunder om, hvordan opgaverne løses bedst muligt.

Ønsker I et el-tjek for at sikre at jeres el installation er sikker og overholder alle regler, eller har I brug for nye kabler eller stikkontakter, så henvend jer, så vi sammen kan finde den bedste løsning på jeres næste projekt.

Service

Toftegaard El løser opgaver i private hjem og på arbejdspladsen. Vi klarer alt arbejde, der vedrører elektriske installationer. Fra elvarmen til stikkontakter og hårde hvidevare. Vi er din elmontør.

Vi tilbyder en effektiv og kompetent el-service med hurtig udrykning, hvis uheldet er ude. Vores servicevogn er udstyret med værktøj til enhver opgave, og vores montør er vant til at løse udfordringerne professionelt og i en håndevending.

Ønsker du en strømbesparende løsning til dine installationer eller råd og vejledning til den bedste løsning på dit næste projekt.

Belysning

Toftegaard El har erfaring i arbejdet med lys og elektriske installationer, herunder intilligente installationer. Så kontakt os og lad os hjælpe dig til det rigtige valg, når der skal planlægges ny belysning.

God belysning indendørs er en forudsætning for et produktivt arbejdsliv og et hyggeligt og behageligt hjemmeliv. Ligeledes er det rigtige valg af facadebelysning, lys ved hoveddøren eller langs havegangen og indkørslen af betydning. Så står du og skal vælge udendørsbelysning, så tag os med på råd, vi kan ligeledes vejlede om produkter der kan kobles sammen med en automatiskstyring, der byder dig og familien velkommen hjem og samtidig skræmmer ubudne gæster væk.

Industri

Toftegaard El løser også opgaver inden for industri

Vi klarer alt arbejde, der vedrører PLC styringer, service & fejlfinding, samt service og flytning af maskiner og maskinanlæg.

Vi tilbyder en effektiv og kompetent el-service med hurtig udrykning, hvis uheldet er ude. Vores servicevogne er udstyret med værktøj til enhver opgave, og vores montør er vant til at løse udfordringerne professionelt og i en håndevending.

Ring til os og få et uforpligtende tilbud på din opgave.

Om os

Toftegaard El Aps er et nystartet selskab, som så dagens lys d. 1/7 2017. Toftegaard El er et familiefortagende som drives af Jakob Hansen og Dorthe Jensen.

Partnere

Hesselballevej 24, 7171 Uldum
info@toftegaardel.dk
Kontor: 22 23 51 00
Montør: 22 26 51 00